Let me introduce myself!

Erhvervsfotograf i Nordsjælland

Jeg hedder Tammy og jeg er fotograf. Jeg er født og opvokset i U.S.A., men livet har siden bragt mig til den anden side af Atlanten, til Europa. Jeg bor nu i Danmark, i Kokkedal, ca. 30 minutter nord for København i Nordsjælland.

Jeg har boet i Danmark i mange år, hvor jeg har skabt et liv og hjem for mig selv og min familie. Selvom jeg har boet i Danmark i rigtig mange år, slipper jeg aldrig helt min amerikansk baggrund. Det er en del af hvem jeg er.

Det at fotografere, er også en del af hvem jeg er. Jeg tiltrækkes af lys og skygge, tekstur og farve. Jeg kan lide at fortælle historier gennem mine billeder.

Jeg kan godt lide at lære mine klienter at kende. At høre deres historie og omsætte det til billeder der viser ‘hjertet’ af personen eller firmaet.

Og så er jeg meget glad for at lave portrætter. Selv om det kun er head-shots, er noget lidt “intimt” over at blive fotograferet. Det forstår jeg. Derfor ved jeg, hvor vigtigt det er, at  få folk til at slappe af foran kameraet, og det er noget, jeg synes selv, at jeg er god til.

Om det er et formelt head-shot i dit stiveste puds, eller mere afslappet portræt, er det vigtigt, at jeg har god kontakt til dig, og fanger smilet – fra øjene og igennem hele kroppen!

Commercial Photographer in North Zealand, Denmark

My name is Tammy, and I am a commercial photographer. I was born and raised in U.S.A., but life brought me to across the Atlantic to Europe. I live Denmark in the town of Kokkedal, located about 30 minutes north of Copenhagen.

I have lived in Denmark for many, many years, where I have created a home for myself and my family. Although I have lived in Denmark for a long time, I will never let go of my American background and upbringing. It is part of who I am.

My photography is also a part of who I am. I am drawn to light and shadow, texture and color. I like to tell stories through my images.

I enjoy getting to know clients. Hearing their story and making images based on that story to show the ‘heart’ of the person or company.

I really enjoy making portraits. Even though it might just be a head-shot, there is something “intimate” about being photographed. I understand that. I know how important it is to make you feel relaxed in front of the lens, which is something I think I am pretty good at.

Whether it is a formal head-shot in your finest clothing or a more relaxed portrait, it is important that I create a good contact with you and capture your smile – from your eyes and through your whole body!

Photo made by Carmen Blike, who captured me perfectly!

See more of my images here, too!!